Сiльпо

«Сільпо» у місті відкривають,
Людей зійшлося - ніде стать.
Товар дешевий всі шукають,
По чергах бігають, кричать.

Хапають в руки, що попало,
Неначе світ перевернувсь.
Несуть, із сумки щось упало,
А хтось на цьому ще й спіткнувсь.

На ескалатор діти лізуть,
Регочуть, галас підняли.
Бабусі їх не відпускають,
Розбіглись внуки, хто куди!

Дешевий цукор всі купують,
Згадали, як колись було.
До нього ще щось пропонують,
Ось так поїхало й пішло.

По магазину розбрелися,
Що ще шукають, не збагну.
На зиму хочуть запастися?
Закупку роблять не одну.

У місті всі тепер торгують,
Товари різні вибирай.
Турецькі, польські пропонують,
Поміряв, платиш – забирай!

Проблема наша не в товарах,
Цього сьогодні через край.
Уся біда тепер у гривнях,
Хватає їх лише на чай!


Рецензии