Жяргой рурси

Лерри ца жагьил рурси,
Лерри ития варгил рузи,
Цалис дигуле варгил,
Арасахъиб цализе хугил.

Цалис хугил ралрикиб,
Бекlла баллагь хъаррикиб,
Хlабалтун бууте хугили,
Гьар замайзе чlяпlрукlули.

Адамлера букlуни:
Церирува ин чlичlа,
Ратур агъаб ин чlичlа,
Арасабгъа ца чlикlа.

Гамса итl чlичlа царри,
Дармант халкьисра дирун,
Дармант дариб мадайни,
Гамса чlичlа цlубрурун.


Цаличу чlяпl рулхъуни,
Цаличу рал риркуни,
Амма руэс хlаруруни,
Лебтачулра ралрикили.

Аллагьли ахlял бараб,
Гьар хьунува уркlира,
Балбикесана бараб,
Лебилра халкьичура.


Рецензии