Пробач менi мiй дивний погляд

Пробач мені мій дивний погляд,
Холодні сльози по щоках,
Чому раніше не був поряд?
Чия душа в твоїх руках?

Ти бачиш посмішку? Крізь сльози
Вона зривається, біжить
Кудись далеко по дорозі…
І серце наче й не болить.

Коли ти поруч, завмирає
Життя, та якось дивно все.
Напевно, ти вже трохи знаєш
Про те, що думаю про це.

Єдиний погляд твій яскравий
Мене чарує день за днем.
А знаєш, любий, Бог був правий, -
Не можна бавитись з вогнем.

6 августа 2009
Copyright © Оля Тигра 2011 Все права защищены


Рецензии
Обожаю стихи на украинском!!!
Спасибо, Оля Тигрра..))

с улыбкой,

Антон Невельский   18.02.2012 13:43     Заявить о нарушении
Спасибо и Вам!.. Люблю украинский...

Оля Полушина   19.02.2012 12:09   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.