Дрибнычки щастя укр
Смачній цукерці, змінам у погоді,
Незнайомій зустрічній малечі,
І фільму, що дивилась при нагоді.
Я втомилася від сірих буднів,
Від рутини, що взяла мене в полон,
Я научилася радіть дрібничкам,
Зібравши з них для щастя еталон!!!
2011
Свидетельство о публикации №111111710350
Наталия Мнс Меньковская 07.12.2011 21:47 Заявить о нарушении