Чекана

Мене чекали біля брами,
Я туди поволі підійшла:
"Я ждав тебе холодними ночами,
Аж поки весна тепла не прийшла.

Ти посміхнулась радісно, яскраво,
Немов та зоря із небес зійшла,
І світом залилася брама,
Що взимку сірим кольором цвіла".

"Той хто чекав, мені такий знайомий,
Хоч я його не бачила в вісні,
Ти підійшов, знайомцю незнайомий,
І ми залишились з тобою у весні.


Рецензии