Зараз на Вкра н

Гордо рдіє жовто-синій стяг,
А над полем небо не блакитне.
Народ у скруті рученьки протяг
В уже не жовте поле житнє.

Неба тих зорь, щоб небо запалили,
Нема тих дів, щоб заспівали в гай.
Ми всі не зберегли Вкраїни,
Згубили цей чудовий рай.

Уже не ті пісні, яскраві і веселі,
Садок вишневий коло хати стих,
Не хлібом пахне в батьківській оселі,
Нема в ній духу прадідів славних.


Рецензии