Згадки

Де ти зараз? Як склалось життя?
Пам'ятаю, ми були щасливі.
Та дороги, чомусь, розійшлись -
Ти  управо пішов, я - уліво.

Малював, тоді, моє лице.
Говорив, що я дуже красива.
Чи ти згадуеш, любий, про це?
Де те все, мій коханий, поділось?

Чи приходить на думку тобі,
Як, колись, під кленочком сиділи.
Та в любові відвертій клялись,
Бути разом назавжди хотіли.

Може теж ти самотній, як я?
Доля твоя, як моя, не склалась?
Як твоє, дорогий, почуття?
Що тобі, від чаклунки, дісталось?


Рецензии