Яблуневий сад

Яблуневий сад згадав з роками,
Стиглі яблука, неначе мед, п’янкі.
Він чарує білими квітками,
Навіває спогади мені.

Яблуневий сад цвіте весною,
Білим цвітом ніжно виграє.
Коли ми милуємось тобою,
Благодать у душах настає.

Краєвид світанком засвітився,
У проміннях сонця мерехтить.
Яблуневий цвіт із світлом злився,
Пелюстками ніжно шелестить.

Світло і тепло дарує промінь,
Яблуневий цвіт - немов в раю!
У селі вже чути тихий гомін,
І зозулі голос у гаю.

Вся природа вранці оживає,
Гомін не стихає допізна.
Вітерець по яблунях гуляє,
А чому, і сам того не зна.

Кожен рік сад яблуками родить,
І дарує нам свої плоди.
Дітям особливо усе годить,
Щоб про нього згадку берегли.


Рецензии