покидаю

Не мрій побачити ранок
Він вже не належить тобі.
Останній теплий світанок
Лиш краплі дощу по трубі.
Стікають і падають в душу
Стривай, не лишай його
Свій дім я покинути мушу
поранив він серця мого.

Нехай він не має волі
Нехай він не має снів
Не можна брехати долі
Ще вчора так похмурнів.
Залиш йому той світанок
навіщо тепер тобі
Місяця того серпанок
зображений у воді.


Рецензии