Самотн сть - не воля!

В звичайного випадку Доля –
Змінити все наше життя.
Нехай нас засмучує Воля
Штовхаючи у забуття.
Відкривши вітрила летіти
Не вихід в пустинних степах.
Не вихід стояти і мліти
В чужих не коханих очах.
Не треба у прірву кидатись
Дібравшись вершини життя.
З Пустими не треба кохатись
За їх визначні почуття.
В біді не шукають розради –
В пустелі немає води.
Не треба брехнею кохати
А чесними бути завжди.
Самотність не Волею звати
І користь – не почуття.
Не треба нічого чекати
Бо вас не чекає життя.

        30.12.2010


Рецензии