У цiй порi

На зиму осінь повертає,
Із снігом випали дощі/
Холодний вітерець гуляє,
В снігу дерева і кущі.

Похмуре небо нависає,
Немає сонця вже давно.
І швидкоплинно день минає,
Не світить місяць у вікно

Нависла темрява над містом,
У вікнах світяться вогні.
Неначе в кольорах намисто,
Здавалось всім воно тоді

Холодний вітер розгулявся,
Шумить, лютує за вікном.
Мороз на шибках розписався,
З вікна війнуло холодком.

Не треба з цього сумувати,
Найдіть красу у цій порі.
Вона вас буде зігрівати,
Доставить радість дітворі!


Рецензии