I великими, i могутнiми
І всесильними ми -- були!
Та чомусь не були ми путніми,
І вселюбящі -- не були...
Не були ми такі,як люди!
...І на себе звалили гріх:
Ворогів натворити всюди,
А найпаче -- серед своЇх..!
Та найгірше,що ми вчиняли:
Що заради дурних ідей,
Не вагаючись, віддавали
На заклання своїх дітей.
Нам у Бога просить прощення,
Й навертатися до життя:
А ми крутим дурню в кишені,--
І не хочемо каяття.
Що ж відтак нам робити з нами,
В нас якісь не людські путі,
І куди нам іти -- не знамо,
І навколо нас всі -- не ті...
На такі не прості секрети
В мене здогадка є проста:
Певно,ми -- НЕ НА ТІЙ планеті,
Та й галактика в нас -- НЕ ТА...
Свидетельство о публикации №111111501177
І не вміємо жить ось тут,
Хай хоч діти прийдуть до тями
І тубільцями підростуть...
Серез 09.03.2012 01:58 Заявить о нарушении
Оксий Ожына 12.03.2012 02:53 Заявить о нарушении
Серез 15.03.2012 00:52 Заявить о нарушении