Ти розпустила коси

     дівчинці Наталі

Ти розпустила коси білі,---
Мов крила  біла-біла  птиця,---
Змахнула ними  і  злетіла
В небесні  сині заметілі,
В глибінь бездонної  криниці...



Ти там з Зірками  цілувалась...
Щоночі  Місяць  обнімала...
Ти Сонцю в щасті віддавалась,
Його коханкою назвалась,
Щодня  весілля  з ним справляла...



Ти там жила,---
                й було так тихо,
Й було так німо  на землі...
Та ось --- упало з неба лихо
Ножем огненним:
                важко диха,
У буревіях,ув  імлі



Ти над землею пролітала,
І погляди брала в полон:
Веселу   співанку співала,
І людям  щастя дарувала,
І вся була --- як райський  сон...


Рецензии
Казково і романтично. З теплом,

Елена Сребняк   20.11.2011 20:49     Заявить о нарушении