Даремний день, без сили, без натхнення...

Даремний день, без сили, без натхнення -
Розмови в чаті, кава, безліч справ.
Життя тепер, як та відкрита жменя, -
Віддам усе, що досі в ній тримав.

На ці гачки, наживки і мотузки
Ловилась рибка дужа і мала.
Трофеїв скриня - на маленькі друзки,
Всі грамоти - у вогнище, дотла.

Стою нагий поперед ТвОї очі,
Не кИдай в мене камінь і слова.
Моє натхнення - в недаремній ночі,
Від  дотику до Тебе  прибува.

15.11.2011


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.