Метелик
Ще не час, зачекай. Я, звичайно, подам тобі знак.
В животі десь шалено маленький метелик тріпоче -
Ти спіймай, якщо зможеш, а я підкажу тобі - як...
Не спіши. Ще так довго чекати кінця і Великого Суду,
Можна встигнути двічі на спір полічити зірки.
Я покаюся потім, пізніше. Сьогодні, звичайно, не буду.
Гей, метелику, може, здаємся-таки?..
Свидетельство о публикации №111111400996
Любовь Козырь 16.11.2011 11:33 Заявить о нарушении
Лилия Аль 16.11.2011 17:12 Заявить о нарушении
Любовь Козырь 16.11.2011 17:47 Заявить о нарушении