Я буду поруч 15. 08. 2011
Не забувай, як холодно буває без тебе,
Не питай, як боязно бути там де і ти.
Просто я так хочу до тебе,
Ах, якби я могла прочитати твої мрії.
;
Я посміхнусь тобі,
І не востаннє.
Спробую забути
Той біль що відчуваю.
Ти поруч будеш все одно,
Я буду поруч назавжди.
Моя любов до твоєї тепла,
Моя душа тепер твоя.
Свидетельство о публикации №111111409779