СисТема подВерГахц охПасн!

ВклюЧите драйВира Ж! –
И шо тогДах. Тычэ вжэк дах? –
В ЛИМоНоваК. –

АхХа! ПахНятКа, ёлы й пал.
У нахс тут во Ш орГан К!
И дэ вин.  – Хай Б поГраф Ш ляк ВасьК? –
Да сцаКС! И рас! И найт.

И мы узЗэк спуйВайм, хэ-хэ,
МайЯф сикГахРак!.. –
Ий ДИМа Ш нас КравЧук викТакт. –
Ну, Ш прэнтСакДахТель Сайт.

А мы вот, С Ледзя, блин, КонДрат,
Бум драт фсих сукЧок с падл! –
Бо, хо, КонКорДийКу Ш чикТайм!
НАокБУМ лазь.

А ф БАНИ а ныМА Й ны й парр!
Ны й ванНый хоть дэ П с пар.
Бо Зь НАНАцехНахЛохКий прафь.
А Нанна – Кто Ж такХав!

Мы знаЕм даш ЕСЕНия Ш!
Оцэ Ж дэ Ж по й тайТарсьК.
ОМАраК знайЕх но Сь шпана вш. –
А нащо БрылЛилянт! – Ну, ха, ВВ! Брил АбРакХам Е. Хват!

То шо Ш. ВклюЧайЕйМо й  МУС ГАЙ Ф…
ФактШыкСтый ны хватТальК?
Ну, скачХэ букФына фСИКдва Сь.
Колы пыньКА аш цфай Ж.

Нам тут пы шо хоть рокСокПраць,
Шо Брыль дэ Янка псав Ш. –
Ну, шо Ш. То Ледзя зарэ й дайСьць.
Якый слойВайРК.
Исен ми сезь? –
Мы стесь! Мы й здеСК.
Цо? ЗдракСтуй, стуйЛаф рад? – Ф СМИЯНК усэ в ШавКавК. –

То дэ Ж ЕсеНин Нинк толКаль до й Лапш Инай. –
Хэ! Так ЕСЕ – эссэ з есцэ?
Тут выдыЛыш шо влад Ш.
Ещо не вейЧар в Бать! –
НяйКляйЕн трэ Ж сахЖахЦь.
Бо Зь доБра ль райсМАЙфляйт па-панСК. –

И вот телеГ пасЛа хз. – Адкуль но ХЫ тут, га?
Да. Вси полейШукан
Аж стогНухць с пЯнь
Фсех лицьВина ль. – БИДА Ль, коль проШлаВаль траФаКТ
Вся згынэ й вразз?

В ДИБрофы Ш вицёр колЛыкХат
АзНов фСИК хаТТ!

ФАДИ! ФАДеева ЗиНА, К
ВасьКу Ш ВикТальк!

От так Мы ДАФ пыньКам
Камнив с КрымНиМ Б.
ХохДихТэр фси до нас КОВаль К! 
Цэ свято зарРэйс? ГА Й? –

Да! Сёння мы тут расМавЛяйм
На родна мова й Данк.
Э! Шон-то за що? Прайз
НэМА Й быс СлойВараГ. От НЭНзавк! Всэ хо й знайТ!
Ну, Б МинЗэрК пойМАЙГАЙ-К? ИС молДаван Шь ты каКСь?

Да дэ! А ны Киваты Ш ПадЛ. ЦикКава Зь, Ганьдзь?
Тухт КиваТыцьКый сам Ж.
Но й Кый чы вш глафн.

КасьЯн с ДаманСК
ПашЛа гухЛякЦь!
Абои мышы Ж хай-К екДзякць.
ПахКлейВайц саМК.
Бес МАЙрыйНясК! – Таму вжа выбачЦя-К СапЛяк: мы жабу в гразь спалНа вж. –
Ах, ПАП! Как влад! ИК хвайн. Ий гарн. – В гарНах, ага, В! –
И й пэчы, К, топЛякЦар ув Цар пах ЩукЧахМуъх вейЛяйнь.

В БАИ итДзек БахТрак!

O tak i v NABerej ZavNach -
My S lis gujLyav S.
LimoNoVoj no BAIV Skask
MunChavSenT Nasch. - J tak na MOVI S TaraKan My j vam J.
 


Рецензии