***
І навіть якщо мучить нас життя,
Такої сили набирає слово,
Що знов зростає доля, мов дитя.
Не вчора і не завтра, а сьогодні
«У мене все чудово!» - повтори,
Не вір, що ми боротися не годні –
Слова завжди злітають догори!
Свидетельство о публикации №111111400794