Розум ння для життя

Рецензия на «Потрiбно, щоб людина iншу зрозумiла...» (Снегурочка Ледяная)

Я гадаю, певно, люди
Не все розвіяли на пил.
Хай знову розуміння буде,
Як подих вітру для вітрил!

Тоді вже в кожному повіті
Ти розуміння те не руш!
Немає кращого на світі,
Чим ця гармонія всіх душ!

Хіба так важко зрозуміти,
Що незалежно від достатку,
Ми хочем дарувати квіти
Своїй рідній ненці й татку!

Своїм дітям хочемо наснаги,
Щастя світлого і свого крову!
Щоб була до них повага
Й розуміння! Розуміння знову!

Тож, давайте з розумінням
Будем міркувати-розуміти,
Що без кожного з нас вміння
Нам всім вижити... не зуміти...


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.