Як заквiтне калина
Нехай щастя прилине,
Нехай смуток покине
Твою душу й мою.
Посаджу на світанні,
Щоб побратись в коханні,
Серця наши в останнє
Поєднати молю.
Як заквітне калина,
Лихо дім наш покине,
Соловей защебече
У калині, в гаю,
Як достигне калина
Біля нашого тину,
Даруватиму сину
Я турботу свою.
Посаджу знов калину,
Хай росте разом з сином,
Буду пестить, любити
Мов дитину свою.
Посаджу після зливи,
Щоб були ми щасливі,
В Україні заможній,
В нашім ріднім краю.
---------------
Свидетельство о публикации №111111410289