Pro KobSARA zi PissNyar?

В ВороЦэВиЧах жыВ
И в ГорБаху й хойДыф Ш
Гэтой во, ну, Ж мужык.
Шо а ныц Мни ны вмий-К. – Да! Бо й ГИВ НадЗиРаць я влад даВВ!
ВИГнаф Шь с хатТык фсю й банд
Псарнь СаБачюх. Ага, х!

Або й На й Поле вон выкГинг фсих сфын з рожКы й.

В лабоРИВ завШыс так Ш.
Шэ но ПАВ Блин С туМан,
ЕК ТыБэ вшэ й ныМА Й а ны в сраЦыРК ЦырКач Ш.
Ню, а ПАВШЕ лыкСця Ж
Можня й вздовЖ ий уфСцяЖ!

Да! З балШым ЦЯЖарОМ ходым-водым с Король М
Всих михальЧык с цырыль К
И ткаЦюКыр.
Цюкыр-мукХыр, гы-гы!

ВИЦёр гонець кохГохСь?
Сцё? Дамо Ж?
А то я вш, цив-цив-цив, азь ледзьВев жыВ Ш.
Кали, ну, калиНУ да не фКалю-К в бюхСт.

ВСАК прыГож
Туфт РакДок?
Ци ль не й То Ж ПалахНох, шо улад Ш палахТиль у ВыМыГыввыРКы ць.
ПоциТЬай-К сь мяхКИ Сь Зняк, Х,
Сце й оно Зь пра, Х, ХрыйСта, Х.
Бо Зь ХиРОн дзе взь такой са й КольТ.

АкРокСцих пойНыслы Ш, слыш, пыньКы Ш! –
Ну, то Дай вжэ Ж ля Мни
Тых ПыньКив.
БожЖэк Мий! –
И я в НАБхер ЧавНы-К?
Зачавы Ш тэ, дрань, бзык, Х!

ЗИБра Ж выйБыйРуць псих,
ЕК святый рапТом к им-К.
А ны враз прытЛокШык
Шэ й шыкХарны лыжНык. Ах, заеш це фси мышк, шо в мынэ в варыМни, Х!

Тута Ж а ны ВырЛибр.
ТутКы й ныц ны й говирк
Ны про вир всих асЛив,
Шо, О, в ЮйХнаФичь бы ць! Быцюкы Ш вси ядкы
На гарМонь К КороЛивСьК. Кося корэл драй в Грыць ныц.

Хто таКый ЧытьВырКы Зь?!
Гэй! СкакЖы-К, молоДычк!
Чы оно загс цыцкы й вас тут гондэ дырЖы, Н?
НикХойЛай бо Сь свяТый гондэ дэ в ЯнаВы ць.
Цивка нижка – но!..гумк!
Быз гума в ГУМцы тмук.
Вси панЧошкы на й нозьК!
ГыньДюкХов П.

И, ню, Зь как корЧуНаъх нах прахНахць? –

Вот шо ропЛякЦь святы бизуны.
Ны ля всих Шь!
ПацаНив
Но Ш в НовВинк
ЗагсГрыхБы-К.

И там йих спаражы!
СпараЖуй Бык с ШылКы й.
Ув СИЗок бык вас, жовч. Да заТовч. Шоп шоп товщ.

Бо Ж дэ Ж – шо ны в нас Лар,
Ны ВладДимКок ат влад –
Всэ нысэ пузана да повэрх всих БрыльЯнть. От такы ЧвыртаКа
Ий в ЧыКаг.

Коль. Чыр-Мырк. МыркХыль. Хыль ж…
Дэ Ж воны пак взялы лык на СтрилК.
Чы вжэ ВИК но й КИВвай на всих ваньк? ГА, Спарт? Так? – Да, КАТ Танк.
Нат што-Т вжраТТ. –
Да ныМА Й чайСув пра а БР КахХань.
Хоць, да-да, да Лист Ка Ш бекШакНав.


Рецензии