Дзе й нараДзi ся нары Ж

Заўтраў Брыль разВітальЕўЦаў з гораДам ЯнаВам!
Дзе й нараДзіўся ў нары Ж тухт яйКІйСьць.-
От шо мошна тока Ш пахКахСаўВаўць
Да на дошКах магілк
Па ймень ІнцірНі-К. –

Хы! Так ніМа Ш і німаШака а ні Шакала Ж
ГонДзе ў ПахГОНі с пагонамі ў да ліцьВінк.
Брыль гэта Ш назоўнік тольКІ Сь проСтах.
СтахАм і ўдарРым-К да па шый Лір Б! –

Так от гавоРым пра Рым Ш ці і прах РымШук.
Шо не шукае Ж а ні радні ўж.
В жніўні Ж ракДзіСяг той, шо от клышае
Да, ах, па ўСІМ клавВікШам СІМ Ж.

Ну, дзе Ж гэта! Дзе Зь гета бачына ці
Да, вах, на моўцыТь чы й сухыйБірськ? –
Да нема! Нема нічога ні ў Немач
Па імЯні ЯНІС зяк сфінск.
Ах! НЕМАгчыМА Й МАЙ каб бальШыМА Й.
Ій трыйМАЙ МАЙ-ГАЙ-Рыкш.
От мы зарэ вамп ій увРійЖім-К!
Шоп жімМоўЛойСьць сцелЛах зо й СМІх вш.

Ексяк стокЮк я Зь от кала й лаваЦьКІ Сь.
А дзе паселі і ўсе янаўці Сь.
Бо дзе зь на прыпынКу Сь ці й, хаў, зухПынКу Ш,
Ты прам наБАЕШ БАЕШкаўк якіх ць. НеМА Ш у МАШкаў а ні Б ослін ляк дідк!

Ну, дык і што Ж! Хай от кульГАЙех!
ГэТой пранЦыйВый, блін, Кіт тутКы Ш мні вж!
Бач ты! ДзвонНыкТык взДумМАф док мамМы-К!
МЫКхайся Зь лійпсь ізь загсРанКакМык-вшівк.

Так, значыць, ты тутКы й пойБайНыФсяг?!
О! то лыты вш ШворабОМ в Дыр К!
Ну, дэ й дырЭкТарк якысь К.
ТОНічка Ж Бріль Е сцЕ в бугРІК?
От она й даСьць ціБіг СІК Сь! –

ПраМох з гракНакТаў? Ці й сліўк? ХІ-ХІ! От блін найівсь в своІХ лайБайРіў Шь!..
БІГ на каНАўЦІК Уўзеў ій спайЧыф, Х.
А ні Даль АНІ і Гані по й КАЛА-Чік ць.
ЗаБаўК прыгДугМАЙ шэ й вы й праМА Й ліпшь.

БАЗА! О так дражНяць КоТів.
Шо понаЙіЛысь ув Лыськ
Даш вагЗагНіф.
А ктось ій ся ШахВірНі Ш ч зьЕхХаў са й крышШік зухСІМ.
Бо й ёму загсПрыкТык тікы Ш буркЧіхЦь
Калаў гакНіў дікСьПікЧірк.

Так дэ Ш і ГантТогБукс зь буКСІр?
Да, ой, на й РыйЛойВічь мій!
Шо, я й ны вкмэнувШыс ф шыск,
ЕК проЛыТіф тіф ШалуНів? – О дэ поЕш Яешнь нік з гурКІ Ць!
Прамо в руці да Буців Б.

А ны автовБувс ТоБі Б! А ны лавКіів П! Шоп вэсь аж фскыПІФ!
ХліБА Й ны й йімШыз а ны ТоБі-К в БІК.
Тікы Ш мучКы Ш взеф да фпоРы Ж.
Рыжый мій жыд.

ХАП-ХАП-ХАП! –
І в ШумКіф
ПовНый цэбРІК ПІХцівк. – Во так ПАХнэхт Мій КІСК
ІС вёкСачКІ, вах, Сухый Бір Ж!


Рецензии