Розчаровуйся повiльно

Розчаровуйся повiльно, не бiжи за раєм в пекло.
Перемнож спочатку драми на лiтраж своїх сльозин.
Пiдрахуй подертi спини i покусанi вуста.
Вiднiми у "ненароком" "я не знаю" i "чому".
А тодi усе, що вийде, роздiли на невiдоме -
поки що - тобi кохання.
А пiслЯ мене цiлуй.


Рецензии