Останнiй герой

Солодкий страх у очах
Пута волі на руках
Що не сховав листопад, – вкутає снігопад
Перерахує на пальцях вцілілих солдат

Закривавлена МИРОм панує війна
Стрілець-відчайдух – де твій лук? Де стріла?
Тисячі слів та Цоєва міцна рука
Хто на останнього героя? На Одинака?

Чим більше реальних схем, тим примарніша суть
Крізь призму апофеозу, - дурнувата є лють
Люд-осінь-дощ, сірий ранок, вчорашнє вино
Час готуватись до бою – сонце зійшло 


Рецензии