Герой не мого роману укр

Ти герой не мого роману,
Ти лиш привид із моїх снів.
Ти з’явився немов омана,
Моє серце ти полонив.

Ти сторінка чужої книги,
Яку інша радо читає.
Ти секрет, що живе в моїм серці,
І про тебе ніхто не знає.
(2008)


Рецензии