Новорiчний вальс

    Новорічний вальс

Ніжаться в вальсі жінки,
Стоять красуні ялинки,
Вбрали, як сонця, цяцьки,
Порозсипали іскринки.
Пісня лунає дзвінка,
Келихи грають музику,
Сипле пороша п’янка,
Сяє, мов перли, на віках.

           Приспів

Новий рік, новий рік!
Починає свій лік,
Зникають у митях літа.
Новий рік, новий рік!
За ялинками зник,
Тільки вічна земна красота.
Новий рік, новий рік!
Зупини свій потік,
Щоб почати з нового листа…

В білому танці жінки,
Своїх коханих чатують,
Очі, небесні зірки,
Що навіть богів зчарують.
Як повноводна ріка
Радість буяніє, ллється.
Щастя летить з висока,
Всім хай же доля всміхнеться.

               Приспів


Рецензии
Гарна пiсня.З надиходячим Новым роком!

Орехова Галина   28.12.2011 21:47     Заявить о нарушении
Велике дякую, Галино! Нехай здійсняться всі Ваші мрії, здоров`я міцного, великих творчих здобутків. З повагою Микола Паламарчук.

Микола Паламарчук Червень   29.12.2011 03:23   Заявить о нарушении