Лелеки

 Лелеки
  Ти, як чарiвниця, країна
  З чудовою лаской своєй,
  Ти - Божа роса, Украiна
  На пам"ятi щiрiй моєй

  Ах, як же ви нині далекi
  Любов моя, мир та добро...
  Лелеки... лелеки... лелеки
  Летять та гукають в Днiпро

  А як же мене ти кохала
  Рушник свiй, поклав на порiг
  I направляла з вокзалу
  На пiвничь та пiвденний схiд

  А жовтневий в небi рогалик
  I нiчка, заснула вона
  "Добранiч, мiй рiдний, москалик!"
  Шепоче Днiпрова вода

  Добранiч тобi, моя пава
  Та в серцi штовхається кров
  Краса моя, пiсня и слава
  Та щастя моє i любов !

  З тобою, красуня, навiки
  I пiсню про мрiю співаєм
  Лелеки... лелеки... лелеки...
  Летять вони в серцi моєму..


Рецензии