Сон Якава

                "І ўбачыў у сьне: вось лесьвіца стаіць
                на зямлі, а верх яе кранае неба;
                і вось анёлы Божыя ўзыходзяць і сыходзяць па ёй.
                І вось, Гасподзь стаіць на ёй і кажа:
                Я Гасподзь, Бог Абрагама, бацькі твайго,
                і Бог Ісаака. Зямлю, на якой ты ляжыш,
                Я дам табе і нашчадкам тваім;"
                Быцьцё 28:12,13

Ад  помсты  брата  за  ліхі  падман
Ўцякае  гнюсны  Якаў  у  Харан.
Ды  ў  Бога  ён  у  сьвятаснай  пашане?!
Такой,  як  Ісаак  і  Абрагам...


Рецензии