Карпати
Смереки, заповітний краєвид.
Всі ті картини з снів, будь певен,
У цій місцевості знайдуть свій слід.
Це мальовнича, виокремлена від світу,
Країна власних правил і життя,
Що колір має неповторний колориту,
Відсутні тут і час, і майбуття.
О земле гір, чарівні водограї,
Струмочки-джерела Прута,
Ви зцілюєте душу, і я знаю,
Що сила ваша набута в лісах.
Багаті нетрі смерекових сховищ
Знання-скарби нащадкам бережуть.
А квіточки-дитинки тих родовищ
Нас ненав'язливо націлюють на путь.
Природа творить кольорами різновидів
Серед тварин, рослин, грунтів і вод
Проте людина має шанс зламати криги
Байдужості, неприйняття своїх СВОБОД!
Свидетельство о публикации №111110805062