***

Цініть рідну мову, вона безгранична,
Це – скарб і великий здобуток народу,
Без неї не можна на світі прожити,
Вона невід’ємна частина святого.

Любіть рідну мову, шануйте, плекайте,
Черпайте із неї натхнення, снагу,
Збагачуйте досвід, любов не втрачайте
І нею тамуйте духовну жагу.

Тому що вона – найбагатша, могутня,
Така милозвучна і дуже гнучка,
Цініть рідну мову – це засіб потужний,
Щоб в світі прожити достойне життя.


Рецензии