найголовнiше

як ти, в біса, можеш кохати мене,
як не знаєш найголовнішого?
я ж курю, доки повністю сум не мине
і шукаю весь час свою нішу.

не бачив зап'ястя, що зводить судомою
й суглоби поламані від тісних обійм.
не чув мого дихання надто прискоренного
від сбудження або просраних надій.

як я під кимось фальшиво кінчала.
як я шукала зміст в порно-фільмах.
й замість того щоб брехати, мовчала.
дозволяла стискати себе у обіймах.

те що я їжджу в блакитних трамваях
кратних дев'яти й чотирнадцяти.
назустріч своєму п'янкому безкраю.
і мрію про папараці, що

будуть ганятись за мною по місту,
а може й по декількох.
шукати неначе втікачку-невісту.
знайшовши ділити на трьох.

і що, моє власне пляжне щастя
біляво-блакитного кольору.
можливо, тобі трохи більше і вдасться,
проте я заводжу й одразу прискорюю.


Рецензии