На вiдстанi притягування
На відстані притягування зору,--
Минаю Вас і знову залюбки
Вертаю у покірності й покорі.
Як бумеранг,що не влучив у ціль,
Чи як планета навколо світила,--
До Вас вертаю звідти і звідтІль,
Бо віддалитися не маю сили.
Навколо Вас прогнувся простір-час,
А,може,Ваші сильні гравітони
Мою комету притягли до Вас,--
І я спішу до Вашого полону.
Свидетельство о публикации №111110700807
Елена Сребняк 13.11.2011 16:28 Заявить о нарушении