щире искреннее, укр

В моєї самотності карі очі,
На колір - прозора, на дотик - м'яка.
Прозора - мов сльози мої дівочі,
Мов пам'ять твереза вона, і тривка.

В моєї самотності карі очі,
І чорнії брови, і сильна душа
Вона прилітає до мене щоночі -
У неї свій дім і свої небеса.

То й що, що зима вже в твоєму серці?
Й що вітер вже сльози мої осушив?
В моєї самотності - карі очі
Пробач, але в серці моєму - ти...


Рецензии