Спатканне

Паглядзі на мяне, каханая!
Гэта я.
Ты з'явілася, нечаканая.
Ты - мая.
Не-гатовы-я, не-складовы-я
і зашмат
усміхаюся, прыхіляюся
да дзяўчат.
Невядомыя, адмы-словы-я
адшукаў
і вясёлыя, каляровыя
заспяваў.
Не звяртаючы, не зважаючы
на нуду,
да цябе, мая любая,
я іду!


Рецензии