Я бачу

Я  бачу,   
У  мене  є  очі,   
Я  бачу,   
Та  бачить  не  хочу,   
Це  падло,   
Що  за  наживу,   
Знищить  невинну  дитину...   

Я  чую,   
У  мене  є  вуха,   
Я  чую,   
Святого  духа,   
Я  чую,   
Але  не  вірю,   
На  голову  хворим  дебілам!   

Відчуваю,   
Але  навіщо,   
Відчуття,   
Страшні,  аж  зловіщі,   
І  бачу  у  снах,   
Своїх  грішніх,   
Цих  пі...рів,   
На  кладовищах...   

Я  знаю,   
Чи  знати  варто?   
Я  знаю,   
Що  скоро  браття,   
Якщо  не  забракне  сили,   
Будем  ссяти,   
На  їх  могили...


Рецензии