Пахнет зимой

Сніжні коні вистрибують в мареві злого сну.
Стережу тебе палко, наче зима весну.

Безборонні, кликасті, з крупами із піску,
Я держу тебе паском, краплями на листку.

Я утримую очі відкритими, як кришталь,
Я без продиху ніччу шепочу "мені так жаль"...

Я пишу і пишу і мене не зупинить страх,
Я утримую всесвіт на ніжних своїх плечах.

І у синьому небі проводжу тонкі риски,
Вдих і видих, а після в рядочку лише крапки...


Рецензии