Я не жиропа!

Не можна стільки їсти, мнє мама говорила
Коли став більше за центнер заговорила мила
- Коханий я мабуть піду, зовут його Андрій
Бо він стрункий спортсмен атлет, а ти бридкий гладкий

Е...я не гладкий у мене кість широка
(жиропа)
Я не жиропа в мене кість широка

А у вас ще є холодець?
Пиво та чипси! Я це люблю!
Чхав я на калорії


Роби зарядку, меньше їж, я на поради чхаю
Подивлюсь ввечорі ТіВі та пузо я напхаю
Вже важко сходами іти, і бігати не вмію
Жиропа кажуть всі мені, але я їм не вірю

Бо.... я не гладкий у мене кість широка
(жиропа)
Я не жиропа в мене кість широка

І ось прийшов той клятий день коли не зміг я встати
Ніхто мене не підійняв, прийшлося вже худати
Жорстка дієта, комплекс вправ провів так роки з два
Тепер я справжній Аполлон і вже забув про ці слова

Я не гладкий у мене кість широка
(жиропа)
Я не жиропа в мене кість широка


Рецензии