***
Перша вчителька зараз далеко,
В Ірпені викладає вона,
Моє серденько наче лелека,
Все шукає минуле – мана!
Анжеліко Юріївно, мила,
Скільки років і де Ви зараз?
Я шукаю Вас скрізь і не диво,
Ви втекли із Києва без образ!
Перша вчителька – ми Ваші діти,
Що свою віддали любов,
Шану і ніжність подіти
Маю, Вам приділити увагу й любов!
Перша вчителька зараз далеко,
В Ірпені викладає вона,
Принесіть листи і здалека,
Де живе тепер вона!
4.11.2011 р.
Свидетельство о публикации №111110500994