Я АВТО

Я  автівка. Дивакувата і шалена. Із скаженою швидкістю на вільній дорозі.
Я – мить. Я тут, де вітер. Він лоскоче мої нерви.
Я рулю  у світ на безмежні простори.
Я голосно  їду, вся така гарна і блискуча.
Дороге авто. Дуже дороге і комфортне.
Можна повихвалятися мною, можна покерувати, можна мріяти про мій шкіряний білий з червоним салон.
Моє життя - це шлях.
Я лечу  по асфальту, мов світло, яке проливається молоком  на  землю левів.
Я абстрагуюся у нові проекції сьогоднішнього  Завтра.
Подорож у часі крізь віки і століття.
Туди, де є тільки  ідея  Любові.


Рецензии