Коли я забуду

Коли я забуду твої обійми
Коли ти забудеш мої не дописані рими
Все буде закінчено
І наші мобільні не будуть у відчаї

Не буде зі смайликом тупих повідомлень,
Заповнений сум алкоголем,
Багато думок про весілля
І надто жорстоке, жорстоке похмілля

Не буде цікаве, взагалі не буде,
Тому, що не буду чекати у гості
І пити, нажертись, бо ти не приходиш
Ламати твої подарунки у злості

Забуду заплакані очі зранку,
Та самотні без тебе години,
Забуду твої обіцянки
Що згодом сенс загубили

І коли по рожевих шпалерах,
Я не буду сповзати залякано,
Я тебе назавжди забуду
І залишу крапкою в пам'яті.

25.10.2011


Рецензии