Не ображайся на Любов!

Гаряче i важке повiтря жовтня,
Здавило плечi i спопеля думки.
I листя зовсiм не пожовкло,
Не наливаються дощем струмки...

Вже так обридла лiтня невгамовнiсть,
Шалений рух слiпих секунд,
Не зачаровуэ морiв прозорiсть,
В душi моiй осiннiй бунт!

Нема насиченостi й запаху озону,
Не чути шелесту тихенького дощу,
Не вiдчуватиму твоiх очей полону,
"Тебе кохаю...", - вже не прошепчу!

I все в твоiй душi розмито,
Ти в нiй один, самотнiй i мовчиш.
Дошками вiкна в нiй забито,
Хоча, ще мрiэш i увi снi летиш.

Я знаю, ми вже розпрощались,
Квапливо, рiзко, без важливих слiв.
Неначе все навкруг знущалось,
I осiнь не дала зiбрать плодiв.

Хай наше лiто, вже давно згорiло,
Солодка музика ночами не луна.
Та якби твоэ серце не болiло,
Не ображайся на Любов, вона свята!


Рецензии