Пiзня осiнь

Пада сніг і тане...
Осінь чи зима?
У листках каштанів
Подиху нема.

Одгоріли шати
Стерла сиза мла.
Будем довго ждати
Справжнього тепла.

Пізня, пізня осінь -
Сірість і сльота.
Зблислу неба просинь
Хмара заміта.


Рецензии
Сподобається все. Натхнення тобі! Тетяна.

Татьяна Очеретянова   24.12.2011 13:18     Заявить о нарушении