Вось так можа Маци!..
Ды цераз балота.
Ды ён яе вельми
Масцив неахвотна.
И ветры падули
И знесли масточки.
Цяпер наш дзядуля,
Як курачка, квокча.
Ды цёлку такую
Ци можна дастаци,
Кали грэблю тую
Усе кличуць «Маци».
Ды вось, пазавчора
Ввяли яе в цэркву.
Яна ж мухаморав
Дала Коси в цэбрык.
Паси, кажа, кветку
Лилею улетку!
А в зимку, паэтка,
Не возьмеш нас кепкай!
Вось так можа «Маци»
«Сынкам» адказаци,
Кали яе грэбляй
Ты часам пагрэбавав!
И наша збавенне
Тады тольки прыйдзе,
Кали наш Амелька
Адчыне «абицель».
6. 12. 2005
Свидетельство о публикации №111110501039
Ды шч рускімі буквішч?
Га? Шо гэто туткы
За нейка зь цыбулька й?
Була в дурня ж торба й.
Да з вершамы? Шо вы!
А він взев да й скынь іхь
Пуд КоГоть Бать білок.
ПадарКІ ЗЬ якія
Шчэ дорыць Грім-Рымшша Ж.
Да Жеб оно ж клычэ
Пісаць по-полісКУ СЬ.
Васыль Брыль-Кобзар 30.09.2014 23:09 Заявить о нарушении