Дэ тая Квиточка?

(Ридный С. Б.)

Дытына втишана,
Колы найидяна.
Ек е, з чым гратыся,
Ны трэга й наймычка.
Так – Моя Рыбчына!

Ох, Моя Плоточка!
Шо ж ты маркотысся?
Возьмы баянчыка,
Пограй Мни вальчыка
Про Сонцэ-Лотатя!

Дэ тая Квиточка?
В якэй канавочцы?
Бо збигло литочко –
Ныма и слидочка,
Хто нам наравыцця!

1. 12. 2005


Рецензии