Iсаак дабраслауляе Якава

                "Якаў падышоў да Ісаака, бацькі свайго;
                і ён абмацаў яго і сказаў: голас, голас Якаваў;
                а рукі, рукі Ісававыя.
                І не пазнаў яго, бо рукі ў яго былі, як рукі Ісава,
                брата ягонага, калматыя.
                І дабраславіў яго."
                Быцьцё 27:22,23

Сьляпога  бацьку  абдурылі  маці з сынам,
Абклаўшы  рукі й шыю  скураю  казьлінай.
Ці ж недарэмна  кажуць:  "хітрыя  жыды",
Калі  гучыць  Пісаньне  звонкім  напамінам!


Рецензии