Сиэтл
Добрі люди сказали що бог любить грати там в покер.
От би він і мене навчив.
Так. Хочу жити в Сіетлі.
буду працювати
виховувати сабака.
А ще бігати вранці.
хочу що б було як в цих фільмах про любов.
Чому я не з Сіетла родом?
Свидетельство о публикации №111110309650
Мартемьянов 03.11.2011 23:46 Заявить о нарушении