Пострiл

Осінній вітер рве на шмаття хмари,
Обтрушує краплини дощові.
Старі дуби у полі, мов примари
Стоять,гадають думи вікові.

-Що сниться вам ,діди перестарілі?
-Що хочете розповісти мені?
А може як летіли гуси сірі
І сіли відпочити на стерні?

Як постріл обірвав життя пташине,
А зграя піднялася в небеса.
І довго чувся в небі крик журливий,
І в вас боліла за гусей душа.

Пригадуєте, як кружляв над вами,
Як кликав подругу самотній птах,
Востаннє, прокричавши над полями,
Упав на землю з болем на очах.

Згадали ви ,як плакало над вами
Осіннє небо.Пам'ять ожива.
Оту жорстокість не зігріть словами,
Коли кохання постріл убива.


Рецензии
Осінній вітер рве на шмаття хмари,
Обтрушує краплини дощові.
Старі дуби у полі, мов примари
Стоять,гадають думи вікові.

Вікторе, вмієте гарно передати настрій. Вірш нікого не залишить байдужим.

З повагою Віра

Вера Кухарук   27.12.2011 01:21     Заявить о нарушении