Я на гондэ пычи, О, лыЖух!

Жук Я Ш ух ВахСИКлюньк.
Яна гонь ЕК кал груБы й найДуйсь!
Бо Жь кацэрт найт сниХу й Сь.
Я ЖЯ  бляХа й с хлиБунь.

Я на гозыро. Ха! Й Лид жех тухт!
АНЯ! Да й но й ЛойПух Шь!
ГонДыво бох ф кальСокНах гарМуль
ГАЯнэ Ж прам пыкЧэх.
От пак да! Да й аджэ Ж!

Хэ! Ныхто Ж а ныдэ в ДыркШыхНе вш
А ны й вошКый ны й бЕ!
Да й айПойСтрав ф ХАДорКы Ш акСьмэк
Да нах СМИхтНыхк на хрэн.

ГыхКохНохМыхМох мы Шь какШон дэнь.
Ну, щодне Ж в ГОМняхКэй
Отак О Ш грайЕР прам гаж на нерф
ЛокПукШок МитЧих джей.
В ЛОНе Шь макТерКИ Сь добРе ль БРЕЛь ЕсьК.
Шо ты хоЦись ф каньСцерв.

На труБе лик колок мне покДзекць.
Ци-то дзе взе БР уф зебр.
СоРамНоа ув ЯгНоВык БаЗэй
Тэе сам шо й ф шыйЗэй!
Нет цекБек ник пракЩеньк.

Я от зарэ озьМук да фтокПлюхсь.
Раз, ну, шок. Знев паньЧох!
Да ны Ж там, дэ Ж ЛикДок покхЛакДэ вш.
Морда, Хара  з БызМэнь!
Гром! Но Ж жрэ цийЛый дэнь.

От такэ рокСфликЧэнь гондэ в Жэнь.
Дэ Ж жыньШэнь гаж цфыкТэк.
ГОДэ! Э! ФыхКлюкчь сфефт!
Бо Ж ны спакТыкМэк чорНах ГахВэчк.
От дэ в макСць пахк СтрыгЛэгць.

Шэ но во Ш гонДыво ва ЯхНов!
Василёк АгниВой Зь


Рецензии