Страшна казка
Поволі злизує зірки.
Сови лякливий лине крик,
Як вбивці судоржні думки.
Повіяв вітер.Чоний дим
Дерева попелом покрив.
В кущах шелеснуло,й за тим
Скажений пес,як вовк,завив.
А на Синюсі Водяний
В очеретах Русалку б'є:
Вкотре вже зрадила ! Він злий,
Лупцює,скільки сили є...
А що ж Русалка ?! Ні --- ду-ду...
Ковтає сльози і мовчить:
Впіймав,проклятий,на біду
З коханцем,що на дні лежить...
А жаль..! Виходить,даром їй,
Хлопчиська довелось смішить.
Залоскотала --- чорний змій
Застав у найсолодшу мить.
...Та ось втомився Водяний,
Русалка долю прокляла,--
Затихли разом.
Не живий
На дні рибалка.
Іздаля
Сповзались раки на банкет,
І, як годиться,зазвичай,
Свистали дружно.
Гнувся гай,---
Найкращий
рачий
грав
квінтет..!
Свидетельство о публикации №111110300413
Ален Мак 16.11.2011 00:29 Заявить о нарушении
Оксий Ожына 18.11.2011 00:37 Заявить о нарушении