А ми совочки

А ми -- совочки всі потрішки..!
В нас атаманом -- пан Ніхто!
Нам сорок років ходу пішки:
А в іноземному авто?!



Ми вже здолали половину,
І стали яко  зграя псів!
І одне одному у спину
Кидаєм ятагани слів!



...І глянув Бог на Україну,
І раптом злякано згадав:
Як нас ліпив -- не стало глини,
То Він до нас чогось додав..!



І ось тепер Він пожинає
Діянь поспішних результат:
І має нас таких,як має !
І ходу вже  нема назад...



А нам чи буде виправляти
Господню помилку дано ? --
Бо треба з себе витискати
Вже не раба,але -- гімно..!


Рецензии